Έρχονται εξελίξεις στην κοινότητα του jailbreak

0
Μπορεί ακόμη το jailbreak του ios 10 να έχει την ταμπέλα της beta έκδοσης ακόμη και να μην είναι untethered όμως οι προγραμματιστές που ασχολούνται με αυτό συνεχίζουν να ψάχνουν τρόπους και μάλιστα με την συνεργασία πολλών ομάδων.

Φυσικά το ενδιαφέρον βρίσκετε στα συνέδρια που εξελίσσονται και ήδη το πρώτο έχει αρχίσει από εχθές το λεγόμενο Zer0con όπου ομιλητές είναι κορυφαίες ομάδες προγραμματιστών και φυσικά οι Pangu.
Στην πρώτη ημέρα εχθές στις 13 παρουσιάστηκε ο τρόπος εκμετάλλευσης των τρωτών σημείων με το mach portal που χρησιμοποιείται από τους χρήστες για το ios 10 και άλλες τεχνικές από τον Ian Beer.
Επίσης αναφέρθηκαν στο Zeroday Market που η Apple έσπευσε να διορθώσει με τις τελευταίες ενημερώσεις.
Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του συνεδρίου στο σύνδεσμο εδώ.

Όμως οι εξελίξεις δεν σταματούν εδώ αφού και δεύτερο συνέδριο προγραμματιστών θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου και είναι το λεγόμενο MOSEC όπου και αυτό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς πέρα από τεχνικές για το γνωστό μας jailbreak θα παρουσιαστεί ένα καινούργιο jailbreak για τα Apple Watch.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για μια έρευνα που έκανε ένας νεοεισερχόμενος προγραμματιστής στο χώρο του jailbreak.
Ο προγραμματιστής ανακοίνωσε πως έχει βρει τον τρόπο να μπορούμε να εισχωρήσουμε απομακρυσμένα στα αρχεία του Apple Watch με εντολές SSH και να διαμορφώσουμε το λειτουργικό του όπως κάνουμε με το iFile στα iphone/ipad.
Ας μην ξεχνάμε αναφέρει ο προγραμματιστής πως το λειτουργικό των ρολογιών είναι ένα τροποποιημένο 32bit λειτουργικό που χρησιμοποιήθηκε στα iphone και πολλές τεχνικές hacking είναι παρόμοιες.
Αν και αργεί ακόμη το δεύτερο συνέδριο ωστόσο μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες στην σελίδα εδώ.
Δείτε πιο κάτω ένα εντυπωσιακό video για το πως θα μπορούμε να έχουμε το  cydia σε ένα jailbreak Apple Watch.


Yalu Jailbreak

Apple Watch Cydia Concept




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !