Ένας προγραμματιστής δημιούργησε το «αιώνιο jailbreak»

0
Οι προγραμματιστές παρά την επίθεση που δέχονται από την Apple δεν σταματάνε να προσπαθούν να βρούνε τρόπους για την επίτευξη ενός τρόπου για jailbreak.

Έτσι ένας προγραμματιστής με το ψευδώνυμο axi0mX δημιούργησε ένα jailbreak που η Apple δεν μπορεί ποτέ της να το σταματήσει αλλά δυστυχώς στους περισσότερους από εμάς είναι άχρηστο.
Το jailbreak αυτό το ονόμασε alloc8 και είναι για το iphone 3GS όπου μπορεί να γίνει jailbreak στην συσκευή ανεξάρτητα πιο λειτουργικό έχει και μάλιστα χωρίς να μπορεί η Apple να επέμβει.
Το 3GS ήταν ένα κινητό το οποίο τότε ο Geohot δημιουργώντας το «limera1n» είχε εκμεταλλευτεί μια ευπάθεια της Bootroom και έκανε κάποιος jailbreak σε οποιαδήποτε έκδοση χωρίς και τότε να μπορεί η Apple να το σταματήσει.Για το λόγο αυτό η εταιρία στα μισά της χρονιάς κυκλοφόρησε διαφορετικά iphone 3GS με μια καινούργια Bootroom.

Έτσι αυτή είναι η δεύτερη ευπάθεια που βρίσκεται για την συγκεκριμένη συσκευή και φυσικά η Apple δεν πρόκειται να το διορθώσει ποτέ αφού πλέον η συσκευή δεν πωλείται.
Ο προγραμματιστής εξηγεί πως ακριβώς γίνετε jailbreak στην σελίδα εδώ αλλά και ο ίδιος έχει δημιουργήσει ένα οδηγό jailbreak για παλιότερες συσκευές 32bit στο σύνδεσμο εδώ.
Μπορεί στους περισσότερους από εμάς να είναι άχρηστο αυτό το νέο jailbreak αλλά δεν παύει να είναι μια προσπάθεια που ίσως εμπνεύσει κάποιους για νέους τρόπους jailbreak.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !