Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Δυο τροποποιημένα εργαλεία jailbreak Yalu για να έχετε διαφορετική εμφάνιση

Από την ημέρα της κυκλοφορίας του επίσημου εργαλείου Yalu από τον qwertyoruioz πολλοί προγραμματιστές δημιούργησαν διάφορες παραλλαγές με μικρές αλλαγές στο εσωτερικό τους.
Σε δυο από αυτά θα αναφερθούμε πιο κάτω που στην ουσία δεν διαφέρουν στον τρόπο που γίνετε το jailbeak αφού και τα δυο είναι παραλλαγές του αρχικού.

Το πρώτο που ονομάζεται Yalu Dark ενσωματώνει μια πιο σκοτεινή λειτουργία με δυο χρήσιμα χαρακτηριστικά που το ένα είναι μας ενημερώνει για τις ημερες του πιστοποιητικού και το δεύτερο χαρακτηριστικό εμφανίζει το λειτουργικό της συσκευής.
Το Yalu Dark μπορείτε να το κατεβάσετε από τον σύνδεσμο εδώ.


Το δεύτερο παραποιημένο εργαλείο του Υάλου δεν έχει σημαντικές αλλαγές παρά μόνο διαφορετική ταπετσαρία που ίσως να αρέσει σε κάποιους και ονομάζεται Absinthe.
Το Absinthe θα το βρείτε στο σύνδεσμο εδώ.

Και τα δυο εργαλεία εγκαθιστώνται όπως γνωρίζετε και έχουμε αναφερθεί στον οδηγό του blog και δεν διαφέρουν στην εκμετάλλευση του πυρήνα.


Σχόλια