Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Αργεντινή σπάει όλα τα ρεκόρ για το πιο ακριβό iPhone στο κόσμο

Μετά από έξι χρόνια απουσίας η Apple διαθέτει και πάλι το iphone στην αγορά της Αργεντινής.

Η απουσία των έξι χρόνων δεν ήταν δικιά της επιλογή αλλά οφείλεται σε ορισμένους κανόνες που επιβάλλει η τοπική κυβέρνηση για τους κατασκευαστές και πως πωλούν τα προϊόντα τους.
Έτσι τώρα μπορεί να προμηθευτεί κάποιος το iphone 7 και στην Αργεντινή αν διαθέτει για την αγορά του το ποσό των 1925 δολαρίων!!!
Μια τιμή τρομακτικά μεγάλη αν αναλογιστεί κάποιος πως ο μηνιαίος μισθός στην χώρα είναι στα 950 δολάρια και έτσι χρειάζεται κάποιος περισσότερο από ένα μισθό για να το κάνει δικό του.
Με τα δεδομένα αυτά μάλλον η Apple θα αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα και φυσικά και ου μεταπωλητές των προϊόντων της.


Σχόλια