Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πόσο χάνει το iphone από την αρχική τιμή αν μεταπωληθεί μετά από ένα χρόνο

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι ένα iphone χάνει πολύ λιγότερα χρήματα από την μεταπώληση του μετά από 12 η και 24 μήνες, αλλά το βρετανικό Decluttr έκανε μια έρευνα και κατέληξε στο ποσοστό που χάνουν κορυφαίες συσκευές smartphones.

Έτσι ένα LG smartphone χάνει το 3/4 από την αρχική τιμή ενώ ένα Samsung η και ένα HTC χάνουν 72% της αξίας τους.
Η Apple είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση με το iPhone να χάνει το 52% της αξίας μέσα σε ένα χρόνο.
Ενώ στα δυο χρόνια τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο για τους ιδιοκτήτες που θέλουν να πουλήσουν τις συσκευές τους με το LG και το HTC να χάνουν 84% και 85 αντίστοιχα ενώ ένα Galaxy φτάνει στο 81%.
Ένα iphone μετά από δυο χρόνια μπορεί και να χάσει το 72% της αρχικής του τιμής.
Βέβαια να υπογραμμίσουμε εδώ ότι η έρευνα έγινε για τα δεδομένα της Αγγλίας και όχι της Ελλάδος για αυτό βρίσκουμε και φθηνές μεταχειρισμένες συσκευές στο Ebay ενώ στην Ελλάδα χάνουν πολύ λιγότερα χρήματα οι ιδιοκτήτες μεταχειρισμένων συσκευών.Σχόλια