Ένα μικρό τέχνασμα που θα κάνει στο iphone η το Mac σας να επεκτείνει την εγγύηση τους

0
Όταν αγοράζετε ένα iphone η ένα Mac γνωρίζετε από την αρχή ήδη πως η εγγύηση του είναι στον ένα χρόνο για τις χώρες εκτός Ευρώπης και για την Ελλάδα είναι στα δυο χρόνια.

Αγοράζοντας ένα iphone συνήθως σας προτείνεται να αγοράσετε και την AppleCare + που επεκτείνει την εγγύηση της συσκευής και αν και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αυτή η πρόταση ιδιαίτερα αν έχετε μια ακριβή συσκευή, ωστόσο όμως είναι και ακριβή και οι περισσότεροι την αποφεύγουμε.
Όμως υπάρχει ένας απλός τρόπος να επεκτείνουμε την εγγύηση μέχρι και 2 χρόνια επιπλέον από την κανονική με ένα απλό τέχνασμα που οι περισσότεροι το αγνοούμε.
Για να αυξήσουμε την εγγύηση μας θα πρέπει η αγορά να γίνει με πιστωτική κάρτα και ανάλογα την τράπεζα έχουμε  και το αποτέλεσμα.
Βέβαια αυτό δεν ισχύει για όλες τις κάρτες αλλά για Visa, American Express, MasterCard και Discover που και πάλι θα πρέπει να έρθετε σε συνεννόηση μαζί τους αν συμβεί κάτι.
Ένας κάτοχος ενός Mac του 2012 όπως ήταν φυσικό του είχε τελείωση η διάρκεια της εγγύησης και θα έπρεπε να πληρώσει για να το επισκευάσει αλλά χρησιμοποιώντας αυτό το τέχνασμα όταν μίλησε με την τράπεζα αυτή του απάντησε με την παρακάτω επιστολή.

Την εμπειρία αυτή δημοσίευσε ένας χρήστης στην σελίδα του business insider και ίσως φανεί χρήσιμη σε πολλούς που δεν την γνώριζαν καθώς ισχύει για όλες τις χώρες του κόσμου και μοναδικός περιορισμός είναι η πολιτική της κάθε τραπεζας.
Ολόκληρο το άρθρο θα το βρείτε στο σύνδεσμο εδώ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !