Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πώς να προσαρμόσετε το κέντρο ελέγχου στο iPhone ή το iPad [Jailbreak Tweaks]

Το κέντρο ελέγχου είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του ios που παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες, όπως ρυθμίσεις σε διακόπτες, έλεγχο αναπαραγωγής πολυμέσων, Night Shift, και πολλά άλλα.

Η Apple όμως δεν μας επιτρέπει να το διαμορφώσουμε σύμφωνα με τις ανάγκες μας και εδώ θα μας φανεί χρήσιμο το jailbreak για μια ακόμη φορά.
Στο cydia θα βρείτε πολλά και διαφορα tweaks που θα αλλάξουν την εμφάνιση του κέντρου ελέγχου και θα το κάνουν περισσότερο λειτουργικό.
Πάμε να δούμε μερικά από αυτά που ίσως να σας ενδιαφέρουν και εσάς....

App Center
Στο ios 10 προστέθηκε η δυνατότητα να κάνουμε αναζήτηση εφαρμογών από το κέντρο ελέγχου αλλά με αυτό το tweak μπορείτε σε μια καινούργια ενότητα να προσθέσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές για να μπορείτε να τις ανοίγετε γρηγορότερα


Horseshoe
Με το iOS 10, η Apple χωρίζει το κέντρο ελέγχου σε δύο σελίδες, μια αφιερωμένη στους ελέγχους αναπαραγωγής πολυμέσων και η άλλη για Night Shift, εναλλαγή, την φωτεινότητας και την ένταση των ελέγχων, και πολλά άλλα.
Το Horseshoe είναι ένα tweak που συνδυάζει αυτές τις δύο σελίδες σε μία μόνο σελίδα. Το αποτέλεσμα είναι ένα επανασχεδιασμένο κέντρο ελέγχου που φαίνεται εντυπωσιακό.


CCRecord
Η καταγραφή της οθόνης του iPhone σας είναι ένα από τα πράγματα που στερείται το ιός.
Με το εν λόγο tweak μπορείτε να δημιουργήσετε ένα video από την οθόνη σας και να το αποθηκεύσετε στην βιβλιοθήκη σας για να το διαχειριστείτε όπως θέλετε


Onizuka
Το Onizuka είναι ένα tweak πλούσιο σε χαρακτηριστικά για το κέντρο ελέγχου όπου μπορείτε να κρύψετε ακόμη και επιλογές που δεν σας ενδιαφέρουν.Επιπλέον, προσθέτει μια νέα σελίδα στο κέντρο ελέγχου, όπου μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τη συσκευή σας, καθώς και να προσθέσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές.

Cream 2
Αν είστε κάτοχος ενός ρολογιού Apple Watch θα έχετε δει τα εικονίδια των εφαρμογών που εμφανίζονται με διάφορους χρωματισμούς.Αυτό ακριβώς κάνει και το tweak αυτό στο ιός 10 όπου θα βοηθήσει ακόμη και άτομα με περιορισμένη πρόσβαση αλλά γίνεται και πολύ ομορφότερο.

CCPlus
Μια πολύ επιλογή για την διαμόρφωση του κέντρου ελέγχου είναι και το CCPlus όπου μπορείτε να αλλάξετε ακόμη και το στυλ φόντου η να το κάνετε διάφανο και να κρύψετε πολλά που δεν χρειάζονται σε εσάς..


CCWallCustomizer
Παρόμοιο tweak είναι και αυτό για να αλλάξετε το φόντο στο κέντρο ελέγχου αλλά μπορείτε να επιλέξετε ακόμη και μια δικιά σας εικόνα για φόντο.

Φυσικά θα μπορούσατε να διαβάζετε για ώρα αφού υπάρχουν πολλά περισσότερα tweaks για το κέντρο ελέγχου αλλά επέλεξα αυτά για το λόγο ότι μπορείτε να κάνετε όλα όσα θα θέλατε και αν ψάχνετε κάτι ακόμη πιο ολοκληρωμένο μην ξεχνάτε και το super tweak το Springtomize.

Σχόλια