Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Αυτό είναι το iphone 8 με ενσωματωμένα τα πλήκτρα στην οθόνη του

Έχουμε ακούσει τόσα και έχουμε δει άλλες τόσες εικόνες από το iphone 8 για την εμφάνιση και τις δυνατότητες που θα έχει, όμως το κανάλι του macitynet στο YouTube έχει κάνει πραγματικά πολύ ρεαλιστική δουλειά που αν δεν γνώριζε κάποιος θα πίστευε πως έχει κυκλοφορήσει το iphone 8 εδώ και καιρό.

Το νέο iphone της Apple όπως έχουμε πει πολλές φορές θα έχει μια οθόνη OLED σε ολόκληρη την επιφάνεια και τα πλήκτρα του θα είναι εικονικά στην οθόνη της συσκευής με το Home να εμφανίζεται όποτε το χρειαζόμαστε ακόμη και μέσα στις εφαρμογές.
Λόγο του σχεδιασμού του ο χρήστης θα μπορεί να ξεκλειδώσει την συσκευή πατώντας οπουδήποτε επάνω στην οθόνη.
Το πιο εντυπωσιακό όπως αναμένεται θα είναι η οθόνη του με πολύ ζωντανά χρώματα και ήδη όπως κυκλοφόρησε η Apple έχει παραγγείλει από την Samsung 92 εκατομμύρια οθόνες OLED για το νέο iphone.
Δείτε στο video που ακολουθεί και τα συμπεράσματα δικά σας...
Σχόλια