Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Επιβεβαιώνονται οι φήμες του iPhone 8 αλλά θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του

Οι πληροφορίες διαδέχονται η μια την άλλη και φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποίες είναι αληθινές και ποίες όχι.

Σε αυτό που συμφωνούν όμως όλες οι πληροφορίες είναι πως η Apple ετοιμάζει κάτι πολύ εντυπωσιακό για το iphone 8 αφού θα είναι και τα 10 της κυκλοφορίας του.
Στα περισσότερα σχέδια εμφανίζεται με την οθόνη OLED σε ολόκληρη την μπροστινή επιφάνεια, ατσάλινο πλαίσιο γύρω από την περίμετρο, και δυο κάμερες που όμως θα είναι κάθετες τώρα αντί για οριζόντια όπως του iphone 7.
Επίσης διακρίνεται η θέση για τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στην πίσω πλευρά της συσκευής και κάτω απ το λογότυπο.
Η οθόνη του νέου μοντέλου θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από το iPhone 7 Plus.
Τα πρώτα χρόνια η Apple άλλαζε τον σχεδιασμό κάθε δυο χρόνια αλλά αργότερα αποφάσισε να το κάνει κάθε τρία χρόνια από το iphone 6 στο iphone 6S και τέλος στο 7 όπου είναι καιρός να μας παρουσιάσει κάτι το διαφορετικό.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως λόγο των πολλών προβλημάτων με την μετακίνηση του αισθητήρα touch ID η εταιρία θα καθυστερήσει μέχρι και ένα μην την κυκλοφορία του iphone 8 μετά την παρουσίας του τον Σεπτέμβριο.Σχόλια