Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το iPhone 8 δεν θα ξεπερνά τα 1000 δολάρια?

Αν και πρόσφατα οι φήμες έλεγαν πως το iphone 8 ίσως να ξεπερνά και τα 1000 δολάρια μια σημερινή πληροφορία διαψεύδει αυτή την εκδοχή.

Η πληροφορία προέρχεται από τον αναλυτή της UBS Milunovich που πιστεύει πως το επόμενο iphone της Apple θα έχει μια διαφορα από το προηγούμενο της τάξεως των 70 με 90 δολαρίων προς τα επάνω.
Δηλαδή οι τιμές για μικρότερη εκδοχή θα είναι από τα 850 δολάρια περίπου.
Το νέο iphone 8 θα έχει μια οθόνη OLED και 3D αισθητήρες και κατά πολύ αναβαθμισμένες κάμερες κάτι που δικαιολογεί κατά κάποιο τρόπο την άνοδο στην τιμή του.
Επίσης ο αναλυτής αναφέρει πως θα έχει πολύ μεγάλη επιτυχία κατέχοντας το 45% της αγοράς των κινητών.
Οι τιμές αυτές ευσταθούν αν συνυπολογίσει κάποιος και τον ανταγωνισμό αφού το πρόσφατο Samsung Galaxy S8 κοστίζει από 840 δολάρια και πάνω.Σχόλια