Έπεσε το Instagram για λίγη ώρα νωρίτερα σήμερα

2
Πολλοί χρήστες που προσπάθησαν  σήμερα το απόγευμα να ανοίξουν το κοινωνικό δίκτυο του Instagram και να ανανεώσουν τα Feed τους η ακόμη και τις ζωντανές μεταδόσεις, διαπίστωσαν πως δεν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο εμφανίζοντας ένα μήνυμα πως "κάτι πήγε στραβά με την σύνδεση σας προσπαθήστε ξανά" αλλά μάταια.

Φυσικά και δεν έφταιγε η δικιά σας σύνδεση αλλά οι server του Instagram που για άγνωστους λόγους σταμάτησαν για αρκετή ώρα να λειτουργούν.
Το πρόβλημα φαίνεται πως αποκαταστάθηκε και τώρα μπορούν όλοι οι χρήστες να έχουν κανονικά πρόσβαση στους λογαριασμούς τους.
Ταυτόχρονα με την αποκατάσταση του προβλήματος ανέβηκε και μια νέα έκδοση του Instagram για τους χρήστες του IOS που θα την βρείτε στις ενημερώσεις σας.





Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Δωρεάν λήψη ringtones για το Android, IOS. Είναι καλύτερο ringtones ελεύθερο να χαλαρώσετε. Ζωντανά ήχοι κλήσης στη σύνδεση: https://freeringtonedownload.mobi/iphone-ringtones

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !