Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέα χαρακτηριστικά και αυτοκόλλητα για την εφαρμογή του Instagram

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, το Instagram ξεκίνησε επίσημα τη δική της υποστήριξη για ιστορίες των χρηστών.Το Μάρτιο του τρέχοντος έτους, "Geostickers"  η αλλιώς τα αυτοκόλλητα έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους και στην εφαρμογή.

Σήμερα η εφαρμογή πραγματοποιώντας μια ακόμη ενημέρωση πρόσθεσε την δυνατότητα νέων αυτοκόλλητων όπου μπορεί κάποιος να πατήσει επάνω του και διαβάσει περισσότερες πληροφορίες για τον δημιουργό.
Επίσης μπορεί να πραγματοποιήσει ο χρήστης μια  Selfie και να να την προσθέσει σαν αυτοκόλλητο σε οποιαδήποτε ιστορία επιθυμεί.
Το νέο χαρακτηριστώ στοχεύει να κρύβει μηνύματα που ίσως είναι ακατάλληλα σε πολλούς ανθρώπους και έτσι μπορεί να τα δει μόνο ο παραλήπτης πατώντας τα αυτοκόλλητα.
Ακόμη προστέθηκαν νέα αυτοκόλλητα Geostickers για 4 μεγάλες πόλεις του κόσμου που είναι το Σικάγο, το Λονδίνο, η Μαδρίτη και το Τόκιο.
 Περισσότερες πληροφορίες για ότι νέο περιλαμβάνει η ενημέρωση θα βρείτε στην επίσημη σελίδα του
Instagram εδώ.


Σχόλια