Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το Facebook ξεκίνησε υποστήριξη πληρωμών σε ομάδες από σήμερα

Από το 2015, μπορούσατε να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα στο Messenger, αλλά μόνο σε μεμονωμένα άτομα και όχι σε ομάδες.

Από σήμερα όμως η εταιρία του κοινωνικού δικτύου πρόσθεσε και την δυνατότητα να στείλει κάποιος χρήματα σε μια ομάδα.
Για να το κάνετε αυτό είναι πολύ απλό, πατήστε στο σύμβολο συν + στην κάτω αριστερή γωνία σε μια συνομιλία ομάδας για να βρείτε περισσότερες δυνατότητες, και πατήστε το εικονίδιο πληρωμές ($). Στη συνέχεια, επιλέξτε σε ποιον θέλετε να στείλετε ή να ζητήσετε χρήματα. Μπορείτε να επιλέξετε "όλοι στην ομάδα" ή μόνο μερικά μέλη. Πληκτρολογήστε το ποσό που θέλετε να ζητήσετε ανά άτομο ή το συνολικό ποσό για να το διαιρέσει ομοιόμορφα, είτε συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας στον υπολογισμό ή όχι.
Ένα μήνυμα θα σας ειδοποιήσει αν η συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί.
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη αρχικά για τα Android και τις επόμενες ώρες θα είναι και στο ios.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στην σελίδα του facebook εδώ.


Σχόλια