Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

EveryCord: Άλλη μια εφαρμογή καταγραφής video της οθόνης στο iphone

Μπορεί το ios να μας δίνει την δυνατότητα να πάρουμε μια εικόνα από την οθόνη του iphone μας πατώντας το home και το power ταυτόχρονα, όπως κάποιες φορές χρειαζόμαστε να καταγράψουμε σε video κάποια δραστηριότητα μας.

Έτσι αναγκαστικά στρεφόμαστε σε λύσεις η του jailbreak η εφαρμογών εκτός AppStore.
Μια καλή επιλογή είναι και η εφαρμογή "EveryCord" όπου δε χρειάζεται να έχουμε jailbreak την συσκευή μας.
Θα χρειαστούμε να κατεβάσουμε το αρχείο της εφαρμογής από τον σύνδεσμο εδώ στον υπολογιστή σας.
Με το εργαλείο Cydia Impactor όπως έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις θα το κάνετε εγκατάσταση στην συσκευή σας.
Μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε το πιστοποιητικό στις ρυθμίσεις του iphone/ipad σας.
Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή "EveryCord" που εύκολη στην χρήση της και τα video αποθηκεύονται απευθείας στην εφαρμογή.


Σχόλια