Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Αποχώρησε ο σχεδιαστής Christopher Stringer μετά από 21 χρόνια στην Apple

Ο βετεράνος σχεδιαστής Christopher Stringer, αποχώρησε από την Apple σύμφωνα με δημοσιεύματα και αποτελεί ένα αρκετά μεγάλο πλήγμα στον σχεδιασμό για την εταιρία.

Ο Christopher Stringer, ήταν μαζί στην ομάδα σχεδιασμού του Jonathan Ive από το 2005 μέχρι και το 2015 που αποχώρησε ο Ive λόγο της νέας του θέσης ως αντιπρόεδρος.
Ο Christopher Stringer, ήταν και ο κύριος μάρτυρας στην δίκη για την υπόθεση με την Samsung το 2012 και ήταν στο σχεδιασμό σχεδόν σε όλα τα δημοφιλή προϊόντα της Apple, από το iPhone και iPad, iMac και μέχρι το Magic Mouse.
Είναι η δεύτερη αποχώρηση που σημειώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα αφού τον Απρίλιο του 2016 αποχώρησε και ο Daniel Koster που πλέον εργάζεται για την GoPro στην θέση του αντιπροέδρου.
Δημοσιεύματα ανάφεραν και πέρυσι την αποχώρηση του Jonathan Ive από την Apple αλλά λίγο αργότερα διαψεύστηκαν από την ίδια την Apple.Σχόλια