Αποχώρησε ο σχεδιαστής Christopher Stringer μετά από 21 χρόνια στην Apple

0
Ο βετεράνος σχεδιαστής Christopher Stringer, αποχώρησε από την Apple σύμφωνα με δημοσιεύματα και αποτελεί ένα αρκετά μεγάλο πλήγμα στον σχεδιασμό για την εταιρία.

Ο Christopher Stringer, ήταν μαζί στην ομάδα σχεδιασμού του Jonathan Ive από το 2005 μέχρι και το 2015 που αποχώρησε ο Ive λόγο της νέας του θέσης ως αντιπρόεδρος.
Ο Christopher Stringer, ήταν και ο κύριος μάρτυρας στην δίκη για την υπόθεση με την Samsung το 2012 και ήταν στο σχεδιασμό σχεδόν σε όλα τα δημοφιλή προϊόντα της Apple, από το iPhone και iPad, iMac και μέχρι το Magic Mouse.
Είναι η δεύτερη αποχώρηση που σημειώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα αφού τον Απρίλιο του 2016 αποχώρησε και ο Daniel Koster που πλέον εργάζεται για την GoPro στην θέση του αντιπροέδρου.
Δημοσιεύματα ανάφεραν και πέρυσι την αποχώρηση του Jonathan Ive από την Apple αλλά λίγο αργότερα διαψεύστηκαν από την ίδια την Apple.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !