Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ένα Bug στο ios 10 κολλά τα iphone και δεν αντιδρούν ότι και να κάνουμε

Σίγουρα η Apple με κάθε καινούργια αναβάθμιση προσπαθεί να μας δώσει όλο και πιο καινούργιες λειτουργίες και να διορθώσει παλιά προβλήματα.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν γεννιούνται νέα προβλήματα για το λειτουργικό του ios αφού στην ουσία είναι ένας συνδυασμός από εκατοντάδες κώδικες που είναι αδύνατο να είναι όλα εντάξει.
Έτσι και στο ios 10 ένα μικρό τέχνασμα που στην ουσία είναι είναι μια δυσλειτουργία και ίσως την διορθώσει στο μέλλον η Apple, κάνει το iphone να κολλήσει η οθόνη του και να μην αντιδρά ότι και και να κάνουμε.
Το πρόβλημα μας το παρουσιάζει με τον δικό του τρόπο το κανάλι του Greek IOSHack όπου και μπορείτε να το παρακολουθήσετε πιο κάτω.


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη