Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Οι κάτοικοι του Σαν Φρανσίσκο παραπονιούνται για την έλλειψη των δέντρων

Ένα ασυνήθιστο παράπονο δημοσιεύτηκε σήμερα στα τοπικά μέσα του Σαν Φρανσίσκο όπου οι κάτοικοι διαμαρτύρονται πως δεν μπορούν να βρουν να αγοράσουν δένδρα.

Ο λόγος είναι η έναρξη της πανεπιστημιούπολης της Apple  που είναι προγραμματισμένη για αυτό το μήνα και η εταιρία έχει αγοράσει σχεδόν όλα τα δέντρα που υπάρχουν στην περιοχή.
Η δενδροφύτευση περιλαμβάνει περίπου 9.000 δέντρα και από αυτά τα 3.000 έχουν αγοραστεί από φυτώρια της περιοχής.
Το πάρκο της Apple θα περιλαμβάνει διαφορα ήδη δέντρων όπως ακόμη βελανιδιές ροδακινιές και άλλα.
Η δεντροφύτευση του θα διαρκέσει για έξι μήνες και αξίζει να σημειωθεί πως δεν τοποθετούνται μόνο δενδρύλλια αλλά και μεγάλα έτοιμα δέντρα.Σχόλια