Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Τεστ αντοχής ανάμεσα στα δυο καινούργια κορυφαία κινητά του κόσμου

Το κόκκινο iphone 7 μπορεί να είναι μια έκτακτη έκδοση που κυκλοφόρησε η Apple πρόσφατα αλλά είναι το ίδιο με όλα τα iphone 7 που πρωτοείδαμε το περασμένο Σεπτέμβριο.

Αντίθετα το Samsung Galaxy S8 που μας παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημερες και ακόμη δεν είναι διαθέσιμο και οι λίγοι τυχεροί που το πήραν στα χέρια τους όπως το κανάλι TechRax αντί να μας το δείξει σε ένα video unboxing αντίθετα το υπέβαλε σε δοκιμασία μαζί με το iphone 7 σε πτώση σε τσιμέντο.
Το νέο Samsung Galaxy S8 αποδείχτηκε πολύ σκληρό "καρύδι" η μάλλον κινητό, με το iphone να παραδίδει το πνεύμα του στην δεύτερη πτώση από το 1,5 μέτρο περίπου.
Όμως δείτε το σχετικό video που ακολουθεί πιο κάτω και τα συμπεράσματα δικά σας.


Σχόλια