Ο Bill Geyts εξήγησε γιατί δεν έχει επιτρέψει στα παιδιά του να έχουν κινητό μέχρι τα δεκατέσσερα τους

0
Ο ιδρυτής της Microsoft Bill Geyts σε μια ακόμη συνέντευξη του μεταξύ άλλων απάντησε και στο ερώτημα τι κινητά χρησιμοποιούν τα παιδιά του.

Ο Bill Geyts έχει 3 παιδιά την 20 χρονών Jennifer την 14 χρονών Φοίβη και τον δεκαεφτάχρονο Rory.
Απατώντας είπε πως απόφαση δικιά του αλλά και της γυναίκας του Μελίντα ήταν μέχρι την ηλικία των δεκατεσσάρων να μην τους επιτρέπεται να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικές συσκευές όπως tablet και φυσικά κινητά φοβούμενοι τις αρνητικές επιπτώσεις των ηλεκτρονικών συσκευών στην υγεία των παιδιών.
Τώρα πλέον φυσικά και χρησιμοποιούν κινητά της Microsoft αφού όπως είπε είναι πολύ ευχαριστημένος από τα προϊόντα της εταιρίας που μπορεί αυτός να μην είναι πια στο τιμόνι της.
Το παράδειγμα του ακολούθησαν πολύ μεγάλοι ηγέτες της τεχνολογίας όπως ο Steve Jobs αφού είχε πει όταν ζούσε πως προτιμούσε να κάθεται με τα παιδιά του και να λένε ιστορίες γύρο από το τραπέζι αλλά και ο ο εκτελεστικός διευθυντής του 3D Robotics Κρις Άντερσον στα παιδιά του.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !