[Beta] Installer Extender: Πως θα ανανεώνονται αυτόματα οι υπογραφές των εφαρμογών σας συμπεριλαμβανομένου και του jailbreak

0
Το πλέον βαρετό στο ios όταν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε μια εφαρμογή συμπεριλαμβανομένου ακόμη και του jailbreak Yalu είναι ότι πρέπει κάθε εβδομάδα να ξανά υπογράφετε το πιστοποιητικό έτσι ώστε να λειτουργεί ξανά.

Ένας προγραμματιστής δημιούργησε μια εφαρμογή την Installer Extender όπου θα αναλάβει να υπογράφει αυτόματα τις εφαρμογές που έχουμε εγκαταστήσει όπως το Yalu το Kodi και άλλες.
Η εφαρμογή είναι ανοιχτού κώδικα και μπορεί οποιοσδήποτε να την τροποποιήσει καθώς είναι σε beta στάδιο ακόμη και ολόκληρος ο κώδικας είναι διαθέσιμος εδώ.

Εγκαθιστώντας το Installer Extender για να λειτουργήσει θα εγκαταστήσει αυτόματα και τα πακέτα:
  • ldid
  • uikittools 
και φυσικά το Cydia Extender όπου πλέον δεν χρειάζεται να έχετε ένα υπολογιστή για να δημιουργείται ένα πιστοποιητικό αφού το κάνει αυτόματα.
Να επισημάνω πως η εφαρμογή σταματά να λειτουργεί όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.
Ακόμη και αν έχετε ενεργοποιήσει στο Apple ID σας το έλεγχος ταυτότητας με δυο βήματα" δεν υπάρχει πρόβλημα για τα πιστοποιητικά σας.
Ο δημιουργός του Installer Extender μετά από παραινέσεις σκοπεύει στην επόμενη αναβάθμιση να αλλάξει την ονομασία της εφαρμογής καθώς το όνομα του "Installer Extender" μοιάζει με το Cydia Extender και πολλοί μπορεί να μπερδευτούν.

Για να το κατεβάσετε στην συσκευή σας προσθέστε στις πηγές του cydia το ρεπό του repo.incendo.ws όπου και θα το βρείτε για να το κατεβάσετε.
Δεν έχουν διαπιστωθεί κάποια προβλήματα αλλά είναι πιθανό να υπάρχουν διενέξεις με άλλα tweaks και αν εντοπιστεί πρόβλημα θα ενημερωθεί η εφαρμογή καθώς και αν υπάρχει αλλαγή από τον Saurik στο Cydia Extender.
 Τέλος να επισημάνω πως λειτουργεί εξίσου καλά από το ios 10 μέχρι και το ios 10.2 που υπάρχει το jailbreak.









Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !