Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων: AppStore new free

Μια νέα ενδιαφέρουσα εφαρμογή για επαγγελματίες αλλα και άλλους που θέλουν να έχουν ενημέρωση από τα επιμελητήρια της Ελλάδας κυκλοφόρησε σήμερα για iphone και ipad.

Oι χρήστες της εφαρμογής μπορούν:

• Nα ενημερώνονται, με ειδοποιήσεις που θα λαμβάνουν στις συσκευές τους, για άρθρα σε θέματα που επιθυμούν. Ο χρήστης θα έχει την δυνατότητα να προσαρμόζει τις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεών του ανάλογα με τα θέματα που τον απασχολούν κάθε χρονική περίοδο.
• Να ενημερώνονται για τις υπηρεσίες της ΚΕΕΕ και των επιμελητηρίων (Γ.Ε.Μ.Η., Ψηφιακή Υπογραφή, e-Learning κ.α.) έχοντας άμεση πρόσβαση σε αυτές.
• Να βλέπουν συχνές ερωτήσεις (FAQs) που αφορούν στις υπηρεσίες.
• Να έχουν πρόσβαση, γρήγορα, σε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας όλων των επιμελητηρίων και όλους τους χάρτες τους μέσω Google Maps ώστε να μπορούν να οδηγηθούν σε αυτά μέσω σχετικής εφαρμογής GPS.
• Να επικοινωνούν με στελέχη της ΚΕΕΕ για την επίλυση ερωτημάτων μέσω σχετικής φόρμας επικοινωνίας που έχει αναπτυχθεί εντός της εφαρμογής και που καταγράφει συνολικά όλα τα αιτήματα/ερωτήματα των χρηστών.

 Την "Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων" μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από τον σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%AD%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CF%89%CE%BD/id1224578454?mt=8&ign-mpt=uo%3D4Σχόλια