Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων: AppStore new free

0
Μια νέα ενδιαφέρουσα εφαρμογή για επαγγελματίες αλλα και άλλους που θέλουν να έχουν ενημέρωση από τα επιμελητήρια της Ελλάδας κυκλοφόρησε σήμερα για iphone και ipad.

Oι χρήστες της εφαρμογής μπορούν:

• Nα ενημερώνονται, με ειδοποιήσεις που θα λαμβάνουν στις συσκευές τους, για άρθρα σε θέματα που επιθυμούν. Ο χρήστης θα έχει την δυνατότητα να προσαρμόζει τις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεών του ανάλογα με τα θέματα που τον απασχολούν κάθε χρονική περίοδο.
• Να ενημερώνονται για τις υπηρεσίες της ΚΕΕΕ και των επιμελητηρίων (Γ.Ε.Μ.Η., Ψηφιακή Υπογραφή, e-Learning κ.α.) έχοντας άμεση πρόσβαση σε αυτές.
• Να βλέπουν συχνές ερωτήσεις (FAQs) που αφορούν στις υπηρεσίες.
• Να έχουν πρόσβαση, γρήγορα, σε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας όλων των επιμελητηρίων και όλους τους χάρτες τους μέσω Google Maps ώστε να μπορούν να οδηγηθούν σε αυτά μέσω σχετικής εφαρμογής GPS.
• Να επικοινωνούν με στελέχη της ΚΕΕΕ για την επίλυση ερωτημάτων μέσω σχετικής φόρμας επικοινωνίας που έχει αναπτυχθεί εντός της εφαρμογής και που καταγράφει συνολικά όλα τα αιτήματα/ερωτήματα των χρηστών.

 Την "Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων" μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από τον σύνδεσμο εδώ.





https://itunes.apple.com/gr/app/%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%AD%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CF%89%CE%BD/id1224578454?mt=8&ign-mpt=uo%3D4



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !