Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple δουλεύει επάνω σε μια νέα μέθοδο ασύρματης φόρτισης

Δεν είναι μυστικό πως η Apple σκοπεύει να εφαρμόσει την ασύρματη φόρτιση στις συσκευές της και σίγουρα στα επόμενα iphone αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως το iphone 8 θα την περιλαμβάνει.

Όμως ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που αποκαλύφθηκε σήμερα στο αρμόδιο γραφείο της Αμερικής μας δείχνει μια ασύρματη φόρτιση συσκευών που θα είναι συνδεμένες σε ένα δίκτυο WiFi.
Στις πληροφορίες δεν αναφέρεται η ακτίνα δράσης αλλά θα  είναι σε απόσταση αρκετών μέτρων.
Η ασύρματη φόρτιση μπορεί να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε συχνότητα που κυμαίνεται από 700 MHz και 2.700 MHz, και συχνότητες Wi-Fi 2,4 GHz και 5 GHz.
Έτσι οι χρήστες δεν χρειάζεται να έχουν κάποια ειδική βάση η καλώδιο για την φόρτιση αλλά απλά και μόνο να έχει πρόσβαση σε ένα δίκτυο WiFi.
Δεν γνωρίζουμε το πότε θα εφαρμοστεί αυτή η νέα τεχνολογία και είναι πιθανόν πολύ σύντομα.
Σχόλια