Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Μηχανικοί της Apple ένιωσαν πόνους στα μάτια μετά από δοκιμές των γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας

Δεν πλέον μυστικό ότι η Apple εργάζεται επάνω σε μια νέα τεχνολογία με γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας που ίσως να κυκλοφορήσουν φέτος.

Η σελίδα του Gizmodo δημοσίευσε μια έκθεση σχετικά με την ασφάλεια και την υγιεινή που από λάθος δόθηκε στους εργαζόμενους ενώ δεν θα έπρεπε να διαρρεύσει, και αναφέρει διαφορα ατυχήματα με τα προϊόντα της Apple.
Ανάμεσα σε αυτά υπάρχει αναφορά και για δυο εργαζόμενους που ανάφεραν πόνους στα μάτια και επισκέφτηκαν γιατρό.
Το περιστατικό καταγράφτηκε στις 21 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους και το πιο πιθανό προϊόν είναι να πρόκειται για τα γυαλιά επαυξημένη πραγματικότητας που λειτουργούν με μια δέσμη λέιζερ.
Το έγγραφο περιγράφει και άλλα περίεργα περιστατικά περισσότερα από 70 διαφορετικά, όπως ότι ένας από τους υπαλλήλους άνοιξε το κουτί με το Apple μολύβι με ελαττωματικές μπαταρίες, και αισθάνθηκε μια έντονη οσμή. Προφανώς, ο λόγος είναι η διαρροή των ηλεκτρολυτών.Σχόλια