Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple μπορεί να αναθεωρήσει τον σχεδιασμό του iphone 8 μετά τα προβλήματα με τον σαρωτή ID αφής

Μπορεί το Samsung Galaxy 8 να εντυπωσίασε αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως λόγο στην μεγάλη βιασύνη με το λανσάρισμα του οι σχεδιαστές έκαναν ένα λάθος με τον σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος στην πίσω πλευρά της συσκευής.

Οι πληροφορίες λένε πως επειδή είναι κοντά τοποθετημένος στην κάμερα την επηρεάζει και αλλοιώνει τα χρώματα.
Στο στρατόπεδο της Apple αντιμετωπίζουν με μεγάλο σκεπτικισμό την τοποθέτηση του αισθητήρα" δαχτυλικού αποτυπώματος αφού αρχικά ειπώθηκε πως θα είναι κάτω από την οθόνη αλλά πληροφορίες θέλουν να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην ανάγνωση των αποτυπωμάτων.
Για το λόγο αυτό η εταιρία σκέφτεται ακόμη και να το εγκαταλείψει εντελώς χρησιμοποιώντας για την ασφάλεια την ίριδα του ματιού μας που είναι εξίσου ασφαλές και αποτελεσματική με την κάμερα η να τον τοποθετήσει και αυτή στην πίσω πλευρά της συσκευής και όχι κάτω από την οθόνη OLED.
Βέβαια μέχρι να πάρει τον δρόμο για την παραγωγή έχουμε ακόμη πόλους μήνες και ίσως η Apple βρει μια αποτελεσματική λύση και για την οθόνη.


Σχόλια