Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple συμφώνησε και με δεύτερο κατασκευαστή για το Apple Watch

Ένα σημερινό δημοσίευμα της DigiTimes επικαλούμενο την Economic Daily News αναφέρει πως η Apple συμφώνησε και ξεκίνησε η συνεργασία με δεύτερο κατασκευαστή για τα τα ρολόγια της Apple Watch.

Μέχρι σήμερα η Αμερικάνικη εταιρία προμηθεύονταν τα ρολόγια της από την Quanta Computer που τα συναρμολογούσε σε αποκλειστικότητα.
Τώρα και δεύτερη εταιρία θα δουλεύει για λογαριασμό της Apple και θα είναι η Compal Electronics που θα αναλάβει την παραγωγή του 20%-30% των ρολογιών πρώτης και δεύτερης γενιάς.
Προς το παρόν σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες αυτή την περίοδο στήνεται η γραμμή παραγωγής και σύντομα θα ξεκινήσει.
Έτσι η Apple θα μπορέσει να πετύχει χαμηλότερες τιμές αλλά και αύξηση της παραγωγής καθώς το φόρτο δεν θα έχει μόνο μια εταιρία.
Η Compal είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο των ODM-notebook και τώρα θέλει να επεκτείνει τις δραστηριότητες της πέρα από την αγορά των φορητών υπολογιστών.


Σχόλια