Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Αντίγραφα των AirPods τώρα από 29 ευρώ και δωρεάν μεταφορικά

Αναμφισβήτητα τα ασύρματα ακουστικά της Apple γνώρισαν μεγάλη επιτυχία αλλά για να τα αποκτήσει κάποιος θα πρέπει να δώσει ένα μεγάλο ποσό που τις περισσότερες φορές ξεπερνά ακόμη και τα 200 ευρώ!

Αν λοιπόν θέλετε μια πολύ πιο φθηνότερη λύση τότε στραφείτε στην εταιρία Dacom.
Πρόκειται για μια Κινέζικη αντιγραφή με αρκετά καλές όμως δυνατότητες όπως να ακούτε για 4 ώρες συνεχόμενα μουσική να απαντάτε στις τηλεφωνικές κλήσεις αφού διαθέτουν και μικρόφωνο και συμβατότητα για όλα τα iphone από το 4 και μεγαλύτερο και φυσικά για όλα τα ios.
Τα ακουστικά είναι διαθέσιμα σε 3 διαφορετικούς χρωματισμούς του μαύρου του κόκκινου και του άσπρου σε τιμές που ξεκινούν από 29 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 33 ευρώ με δωρεάν τα έξοδα αποστολής για την Ελλάδα στην σελίδα του Aliexpres εδώ.
Σχόλια