Η Wind φέρνει την δικιά της πρόταση στην τηλεόραση On-Demand

0
Η Ελληνική εταιρία κινητής τηλεφωνίας Wind αποφάσισε να κάνει την δικιά της κίνηση απάντηση στις υπηρεσίες ιντερνετικής τηλεόρασης με μια νέα συνεργασία που ξεκίνησε.

Η Wind ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με την Zappware μια υπηρεσία αντίστοιχη της Apple TV όπου αναπαράγει περιεχόμενο από άλλους κορυφαίους παρόχους σε όλο τον κόσμο σε συσκευές android TV.
Η τηλεόραση αυτή είναι βασισμένη στο cloud με περιεχόμενο από ταινίες και άλλα ενδιαφέροντα για τους χρήστες.
Η εταιρία ξεκινώντας αυτή την συνεργασία με την Zappware και που θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς εξέδωσε μια ανακοίνωση λέγοντας....

 «Είμαστε υπερήφανοι και ενθουσιασμένοι που αναπτύξαμε για την WIND Ελλάς μια  λύση για την τηλεόραση βασισμένη στο cloud. Η WIND και η πλειονότητα των τηλεπικοινωνιακών φορέων με τους οποίους επικοινωνούμε, μας μεταφέρουν  την ανάγκη για μια πλατφόρμα  που πραγματικά να προκαλεί τους πελάτες τους να συμμετάσχουν, να δημιουργεί πιστότητα και να παρακινεί τους χρήστες να απολαμβάνουν όλο το διαθέσιμο περιεχόμενο. Αυτή είναι και η πρόκληση: υπάρχει μεγάλος όγκος πολύτιμου περιεχομένου για κατανάλωση, αλλά με ποιον τρόπο μπορούν οι θεατές να βρουν εύκολα τις αγαπημένες τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και σειρές; Το Nexx 4.0 είναι η απάντηση της Zappware σε αυτή την πρόκληση»

 Η Zappware αναπτύσσει το βασισμένο στο cloud λογισμικό της, ενσωματώνοντας δυνατότητες εξατομίκευσης για Android-TV, για smartphones, tablets και web-browsers. Τα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνουν ζωντανές και catch-up τηλεοπτικές μεταδόσεις, εγγραφές και ένα πλούσιο κατάλογο βίντεο On-Demand (VOD). Επιπλέον η Android-TV πλατφόρμα προσφέρει μεγάλη ευελιξία ενσωμάτωσης περιεχομένου από τρίτα μέρη καθώς και εφαρμογών για τους τελικούς χρήστες σε μια απρόσκοπτη εμπειρία.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !