Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Vizzywig: Από τις καλύτερες εφαρμογές για δημιουργία ταινιών δωρεάν για σήμερα

Την εφαρμογή Vizzywig ίσως οι περισσότεροι την γνωρίζετε αφού πρόκειται για την κορυφαία επιλογή δημιουργίας ταινιών από τα video σας.

Την χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια στο iphone μου με πολλά εργαλεία για να δημιουργήσετε απίστευτα video με την προσθήκη από την βιβλιοθήκη σας η και από την κάμερα σας.
Θα βρείτε πολλά και διαφορετικά intro που θυμίζουν τηλεοπτικές παραγωγές για να ξεκινά η ταινία σας θα βρείτε πολλές επιλογές από μουσική για να ντύσετε την ταινία η και από την βιβλιοθήκη της μουσική σας γραμματοσειρές για να προσθέσετε κείμενα επάνω της εργαλεία για να βελτιώστε η να κόψετε σκηνές που θέλετε και πολλά άλλα που θα κάνουν το αποτέλεσμα να φαίνεται επαγγελματικό.
Εκπληκτική είναι και η δυνατότητα που προστέθηκε πρόσφατα και μπορείτε απομακρυσμένα με την λειτουργία του 3G, 4G LTE να καταγράψετε μια ταινία απομακρυσμένα  σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου συνδέοντας μια συσκευή.
Η εφαρμογή κοστίζει στα 20 ευρώ αλλά σήμερα και για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα την βρείτε δωρεάν πιο κάτω και πειραματιστείτε να διαπιστώσετε την ανωτερότητα της.https://itunes.apple.com/gr/app/id434139679?mt=8


Σχόλια