Vizzywig: Από τις καλύτερες εφαρμογές για δημιουργία ταινιών δωρεάν για σήμερα

0
Την εφαρμογή Vizzywig ίσως οι περισσότεροι την γνωρίζετε αφού πρόκειται για την κορυφαία επιλογή δημιουργίας ταινιών από τα video σας.

Την χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια στο iphone μου με πολλά εργαλεία για να δημιουργήσετε απίστευτα video με την προσθήκη από την βιβλιοθήκη σας η και από την κάμερα σας.
Θα βρείτε πολλά και διαφορετικά intro που θυμίζουν τηλεοπτικές παραγωγές για να ξεκινά η ταινία σας θα βρείτε πολλές επιλογές από μουσική για να ντύσετε την ταινία η και από την βιβλιοθήκη της μουσική σας γραμματοσειρές για να προσθέσετε κείμενα επάνω της εργαλεία για να βελτιώστε η να κόψετε σκηνές που θέλετε και πολλά άλλα που θα κάνουν το αποτέλεσμα να φαίνεται επαγγελματικό.
Εκπληκτική είναι και η δυνατότητα που προστέθηκε πρόσφατα και μπορείτε απομακρυσμένα με την λειτουργία του 3G, 4G LTE να καταγράψετε μια ταινία απομακρυσμένα  σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου συνδέοντας μια συσκευή.
Η εφαρμογή κοστίζει στα 20 ευρώ αλλά σήμερα και για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα την βρείτε δωρεάν πιο κάτω και πειραματιστείτε να διαπιστώσετε την ανωτερότητα της.



https://itunes.apple.com/gr/app/id434139679?mt=8


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !