Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Τώρα τα video του Facebook και επίσημα στο Apple TV

Η πληροφορία που είχε διαρρεύσει μέσα στο Φεβρουάριο για την πρόθεση του Facebook να κυκλοφορήσει μια νέα εφαρμογή για το Apple TV επιβεβαιώθηκε σήμερα και είναι διαθέσιμη  δωρεάν για όλους.

Πρόκειται για την εφαρμογή "Video" όπου μπορείτε να δείτε όλα τα video από τον λογαριασμό σας χωρίς να χρειάζεται να τα ψάχνετε η ακόμη και αν χάσατε κάτι που δημοσίευσαν.
Επίσης διαθέσιμη είναι μια λειτουργία αναζήτησης κλιπ για τα κοινωνικά δίκτυα.To Facebook βίντεο δίνει συστάσεις με βάση τις προτιμήσεις και τις ανθρώπινες δραστηριότητες στην περιοχή.
Αυτό είναι μια άλλη κίνηση για την καταπολέμηση του YouTube από το Facebook καθώς εκατομμύρια χρήστες ξοδεύουν πολύ χρόνο βλέποντας video από την δημοφιλή υπηρεσία της Google και τα video είναι η κύρια πηγή εισοδήματος για το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο του κόσμου.
Την πρώτη φορά που θα κατεβάσετε την εφαρμογή στο Apple TV σας θα εμφανιστεί ένας κωδικός όπου και θα πρέπει να τον εισάγεται στην εφαρμογή του iphone για να συνδεθείτε η και από την σελίδα του Facebook στο WEB.Σχόλια