Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Δυο tweaks στο ios 10 για περισσότερο χρώμα

Θέλετε να προσθέσετε λίγο περισσότερο χρώμα στην συσκευή σας που μάλιστα θα ρυθμίζεται αυτόματα κάθε φορά για διαφορετική περίσταση?

Δυο tweak θα σας δώσουν αυτή την δυνατότητα και μάλιστα είναι συμβατά και για το ios 10.
Πρόκειται για το ColorBanners 2 όπου χρωματίζει αυτόματα τις ειδοποιήσεις που έρχονται κάθε φορά ανάλογα με το χρώμα του εικονιδίου της εφαρμογής.Έτσι για παράδειγμα οι ειδοποιήσεις του Facebook θα είναι σε χρώμα μπλε από τα μηνύματα σε χρώμα πράσινο και ου το κάθε εξής.
Εκτός από το χρώμα μπορείτε να ρυθμίσετε και την θαμπάδα που έχει η ειδοποίηση και το tweak είναι διαθέσιμο στο ρεπό του BigBoss στα 0,99 ευρώ.


Το άλλο νέο tweak που κάνει την ίδια σχεδόν δουλειά αλλά σε άλλη εφαρμογή είναι το ColorsFlow 3 όπου ρυθμίζει αυτόματα το χρώμα της εφαρμογής της μουσικής ανάλογα με το εξώφυλλο του τραγουδιού που παίζεται εκείνη τη στιγμή.
Το tweak λειτουργεί σε όλες σχεδόν τις εφαρμογές της μουσικής και θα το βρείτε στο ρεπό του BigBoss στα 1,99 ευρώ.
Σχόλια