Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η εφαρμογή Telegram Messenger πρόσθεσε την δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων

Μια μεγάλη αναβάθμιση πραγματοποίησε η εφαρμογή μηνυμάτων Telegram Messenger ακολουθώντας τα χνάρια του Watsapp προσθέτοντας την δυνατότητα επικοινωνίας με τηλεφωνικές κλήσεις.

Υπόσχεται ένα καθαρό κρυστάλλινο ήχο για τηλεφωνικές κλήσεις δωρεάν οπουδήποτε.
Κάθε φορά που κάνετε μια φωνητική κλήση στο Telegram Messenger, ένα νευρωνικό δίκτυο μαθαίνει από την ανατροφοδότηση και τη συσκευή σας και βελτιστοποιεί δεκάδες παραμέτρους με βάση αυτή, για τη βελτίωση της ποιότητας σύμφωνα με τα δεδομένα της συσκευής και του δικτύου.
Από προεπιλογή, η εφαρμογή χρησιμοποιεί χαμηλής ταχύτητας δεδομένα σε βάρος της ποιότητας του ήχου, αλλά μπορείτε από τις ρυθμίσεις της να ενεργοποιήσετε την επιλογή επιλογή που θέλετε ξοδεύοντας φυσικά περισσότερα δεδομένα.
Η εφαρμογή Telegram Messenger είναι διαθέσιμη δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/telegram-messenger/id686449807Σχόλια