Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

StoreSwitcher: Cydia tweak new...εναλλαγή λογαριασμών στο ios

Οι περισσότεροι από εμάς διατηρούμε περισσότερους από έναν  λογαριασμούς στο ios για πολλούς και διαφόρους λόγους όπως είναι για να κατεβάζουμε εφαρμογές που δεν είναι διαθέσιμες στην χώρα μας και άλλους.

Για να μεταβούμε από τον ένα λογαριασμό στον άλλο είναι λίγο χρονοβόρο αφού χρειάζεται αποσύνδεση του ενός και μετά σύνδεση του άλλου, επιβεβαίωση κωδικών και έτσι χάνουμε χρόνο.
Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε το νέο tweak StoreSwitcher όπου αποθηκεύει τα στοιχεία του λογαριασμού μας και επιλέγουμε άμεσα αυτόν που μας ενδιαφέρει χωρίς να χάνουμε χρόνο.
Το tweak StoreSwitcher  λειτουργεί από ios 9.3 μέχρι και το 10 σε iphone και ipad και μπορείτε να το κατεβάσετε στο ρεπό του BigBoss έναντι 0.99 ευρώ.Σχόλια