Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Τώρα τα λατρεμένα Rabbids και στις ios συσκευές iPhone-iPad

Όσοι από εσάς έχετε απολαύσει τα επεισόδια των Rabbids στην τηλεόραση θα γνωρίζετε για τα πιο τρελά κουνέλια που υπάρχουν.

Τώρα μπορείτε να κατεβάσετε την ένα εφαρμογή Rabbids Crazy Rush στο κινητό σας η στο ταμπλετ και να απολαύσετε τα Rabbids σε ένα νέο παιχνίδι φροντίζοντας να αποφύγετε τα εμπόδια που εμφανίζονται και συλλέγοντας πόντους για να ξεκλειδώσετε τις πίστες.
Θα βρείτε πολλές αστείες αποστολές στην γη η τον ουρανό με μεταμφιέσεις για να κερδίσετε το μεγάλο βραβείο.
Ακόμη υποστηρίζει την εφαρμογή του iMessages στέλνοντας στους φίλους σας αστείες εμφανίσεις των Rabbids.
Το παιχνίδι Rabbids Crazy Rush είναι διαθέσιμο δωρεάν για iphone και ipad από ios 8 και μεγαλύτερο στον σύνδεσμο πιο κάτω.


https://itunes.apple.com/gr/app/rabbids-crazy-rush/id1002020823
Σχόλια