Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

PulseHUD: Cydia tweak new free

Για εσάς που παίζει ρόλο στην εμφάνιση της συσκευής και η παραμικρή λεπτομέρεια ένα νέο tweak το PulseHUD θα προσθέσει την δικιά του λεπτομέρεια.

Πρόκειται για ένα διαφορετικό tweak που αλλάζει την εμφάνιση της μπάρας στο ιός όταν αυξάνεται η χαμηλώνετε την ένταση με ένα πρωτότυπο τρόπο με γραφικά που θυμίζουν παλμούς.
Θα δείτε τα κυκλικά γραφικά των παλμών να αυξάνονται η να λιγοστεύουν.
Στις ρυθμίσεις του tweak μπορείτε να αλλάξετε το χρωματισμό των παλμών η και να το απενεργοποιείται αν δεν το χρειάζεστε.
Το PulseHUD θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του Ziph0n και λειτουργεί σε όλα τα ios.






Σχόλια