Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Musemage: Δωρεάν η καλύτερη εφαρμογή εικόνας και video

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Εφαρμογή της εβδομάδας» της Apple θα βρείτε για περιορισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν την πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή εικόνας και video την "Musemage".

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί ένα δικό της τρόπο για να προσθέσετε φίλτρα που πραγματικά θα εντυπωσιάσουν.
Μπορείτε για παράδειγμα σε ένα video η μια εικόνα να βάλετε πραγματική βροχή αέρα χιόνι και πολλά άλλα.
Φυσικά οι δυνατότητες της δεν σταματούν εδώ αφού μπορείτε να προσθέσετε μουσική να γράψετε κείμενα και πολλά άλλα και μάλιστα πολλά από αυτά τα τα κάνετε σε πραγματικό χρόνο κατά την λειτουργία της λήψης.
Αν γράφαμε αναλυτικά τις δυνατότητες δεν θα μας έφταναν σελίδες και περισσότερα μπορείτε να βρείτε στην σελίδα λήψης της εφαρμογής.
Για περιορισμένο χρονικό διάστημα μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από τον σύνδεσμο εδώ.https://itunes.apple.com/gr/app/musemage-professional-video-camera-and-editor/id951615851


Σχόλια