Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Modern Labyrinth : AppStore free today...αξία διαχρονική

Είστε από τους χαρακτήρες που δεν παίζετε παιχνίδια με το κινητό σας και δεν σας ενδιαφέρουν?

Με το παιχνίδι Modern Labyrinth θα αλλάξετε νοοτροπία αφού είναι ένα παιχνίδι που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες ικανότητες και πολύ σκέψη και θα σας κάνει να χαλαρώσετε όποτε το παίζεται.
Είναι από τα πρώτα παιχνίδια που ξεκίνησαν μαζί με το iphone το 2007 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία από τότε.
Ο σκοπός του παιχνιδιού  για όσους δεν το γνωρίζουν είναι πολύ απλός και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε την μπίλια από τις τρύπες και να την φτάσετε στο τερματισμό απλός κουνώντας την συσκευή σας.
Για περιορισμένο χρονικό διάστημα το Modern Labyrinth είναι διαθέσιμο δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id622190212?mt=8


Σχόλια