Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Τα Αμερικάνικα σχολεία εγκαταλείπουν σταδιακά την προμήθεια Mac και iPad

Άσχημα νέα για την Apple, αφού τα αποτελέσματα των πωλήσεων σε εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι απογοητευτικά για το έτος 2016.

Συγκεκριμένα η Apple το 2016 ξεπεράστηκε από την Google και την Microsoft δίνοντας σε σχολεία το 19% των προϊόντων της από 25% που είχε το 2015.
Ταυτόχρονα η Google από 50% το 2015 αυξήθηκε σε 58% το 2016 με υπολογιστές που τρέχουν το λειτουργικό σύστημα από την Google, το Chrome OS.
Ταυτόχρονα η Microsoft  διατήρησε το μερίδιο της στα ίδια επίπεδα του 22%.
Όπως είναι φυσικό αυτό έχει αντίκτυπο στα οικονομικά της εταιρίας αφού το ποσό που δαπανάται στα Αμερικάνικα σχολεία είναι στα 7,35 δισ δολάρια για την απόκτηση φορητών προϊόντων και σταθερών υπολογιστών το κέρδος της Apple είναι στα 2,8 δισ, έναντι 3,2 δισ το 2015, μια μείωση της τάξης του 12,5%.
Τα αποτελέσματα δημοσίευσε η εφημερίδα New York Times αναφέροντας πως στην τιμή ενός Mac μπορούν να αγοραστούν δυο υπολογίστε Chromebook και ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την πτώση της Apple.Σχόλια