Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Έρχεται σύντομα το έξυπνο σακάκι Levi's

Έξυπνες συσκευές κυκλοφορούν κάθε μέρα τα τελευταία χρόνια που σκοπεύουν να απλουστεύουν την ζωή μας αλλά σύντομα θα έχουμε και το έξυπνο σακάκι για να μας ελευθερώσει τα χέρια από τα κινητά μας.

Πρόκειται για μια συνεργασία της Google με την Levi 's όπου η πρώτη ανάπτυξε ένα μηχανισμό με τον όποιο θα ελέγχουμε το κινητό μας με διάφορες χειρονομίες στο μανίκι του σακακιού μας.
Μπορείτε να απάντησε σε μια κλίση να ξεκινήσετε η να σταματήσετε την μουσική και πολλά άλλα χωρίς να χρειάζεται να απασχολήσετε τα χέρια σας από αυτό που κάνετε εκείνη την στιγμή.
Το νέο αυτό τζιν θα χρειάζεται φόρτιση με μια υποδοχή micro USB και μπορεί να πλυθεί κανονικά αφού ο μηχανισμός είναι 100% αδιάβροχος και καλά κρυμμένος.
Το έξυπνο Jacket θα κοστίζει περίπου στα 350 δολάρια και δείτε το σχετικό video που ακολουθεί χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας του.Σχόλια