Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέο jailbreak untethered στο ios 10.x.x με διαφορετικό δημιουργό

Τα μέχρι τώρα εργαλεία του jailbreak από τον Ιταλό qwertyoruiop είναι Semi που σημαίνει πως αν κλείσετε την συσκευή σας δεν θα λειτουργεί ξανά το jailbreak και θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε εκ νέου.

Η διαδικασία αυτή είναι κουραστική για τους περισσότερους χρήστες που αναπολούν τις παλιές καλές εποχές.
Όμως στο πρόβλημα αυτό έρχεται να βάλει τέλος ένας προγραμματιστής από την Σαγκάη που δημιούργησε το πρώτο untethered jailbreak για το ios 10.
Το εργαλείο μετά από αρκετές ημερες δοκιμών και μάλιστα το blog μας πρώτο είχε ανεβάσει εικόνες πριν από μια βδομάδα, έχει ολοκληρωθεί και θα είναι διαθέσιμο σε όλους.
Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε το ιδιαίτερο αφού έχετε ήδη jailbreak απλά να κατεβάσετε το πακέτο untetherer και η συσκευή σας θα έχει μόνιμα jailbreak.
Όμως πάμε τώρα και στα αρνητικά του νέου εργαλείου καθώς είναι το πρώτο εργαλείο jailbreak επί πληρωμής και μάλιστα αρκετά ακριβά αφού το κόστος του είναι στα 9,99 δολάρια.
Αυτή η επιλογή του προγραμματιστή όπως καταλαβαίνετε ήταν και η αιτία να ακούσει πολλά σχόλια εναντίον του αφού αν πάνε καλά τα πράγματα για αυτόν θα εξοικονομήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό.
Το νέο εργαλείο μπορείτε να το κατεβάσετε από το ρεπό του BigBoss.Σχόλια