Μια εντυπωσιακή θήκη - μπαταρία για το iPhone σας σε προσφορά

0
Το iPhone τα τελευταία χρόνια έχει γίνει τόσο λεπτό που στην καθημερινή χρήση του ένα πέσιμο από το χέρι μας μπορεί να είναι μοιραίο.

Αν θέλετε μια πραγματικά μια γερή θήκη που να αντέχει σκληρά χτυπήματα αλλά και ταυτόχρονα να διπλασιάσει την ενέργεια της μπαταρία σας τότε έχω να σας προτείνω μια πολύ εντυπωσιακή και φθηνή επιλογή.
Πρόκειται για την θήκη μπαταρία "Luxury Ultra" που είναι η λεπτότερη επιλογή που κυκλοφορεί αν σκεφτείτε πως το iphone 7 έχει πάχος στα 7,3mm ενώ η θήκη με την έξτρα μπαταρία είναι στα 12mm μια μικρή διαφορα αν αναλογιστεί κάποιος τι κερδίζει στην αυτονομία της συσκευής και όχι μόνο.
Η θήκη αγκαλιάζει ολόκληρο το iphone και δεν υπάρχει περίπτωση να χτυπηθεί με ενσωματωμένη μπαταρία για το iphone 7 στα 2500mAh και για το iphone 7 plus στα 3500mAh.
Στην πίσω πλευρά της θήκης υπάρχουν μικρά led όπου μας δείχνουν την ενέργεια που έχει και δίπλα το κεντρικό διακόπτη που την ενεργοποιούμε όποτε την χρειαστούμε.
Έτσι δεν θα ξεμείνετε ποτέ από μπαταρία, δεν θα ανησυχείτε για χτυπήματα και ταυτόχρονα θα εντυπωσιάζεται όποτε βλέπουν το iphone σας οι άλλοι.
Το κόστος της θήκης είναι στα 17 ευρώ αν σπεύσετε να επωφεληθείτε την προσφορά από 21 ευρώ στον σύνδεσμο εδώ.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !