Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Αυτά είναι τα νέα χαρακτηριστικά του iPhone 8 με εικόνες

Παρά το ότι έχουμε πολύ καιρό ακόμη για την κυκλοφορία του iphone 8 σχεδόν γνωρίζουμε τα πάντα από το επόμενο μοντέλο που θα έχει μια οθόνη OLED σε ολόκληρη την μπροστινή επιφάνεια της συσκευής χωρίς φυσικά πλήκτρα και ίσως μια νέα σύνδεση φόρτισης από μια υποδοχή USB C όπως φημολογείται.

Το κανάλι του "EverythingApplePro" δημοσίευσε ένα νέο video που μας δείχνει εικόνες για την εμφάνιση του iphone 8 εξωτερικά αλλά και τα νέα χαρακτηριστικά που θα περιλαμβάνει όπως και τον επόμενο επεξεργαστή A11.
Ακόμη στο video αναφέρεται στην νέα κάμερα με δυνατότητα λήψης 3D και λειτουργίες επαυξημένης πραγματικότητας.
Δείτε πιο κάτω το video που ακολουθεί με τις εκπληκτικές εικόνες που περιλαμβάνει.Σχόλια