Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το iPhone 8 εμπνευσμένο από το πρώτο iphone

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές πως η Apple στην φετινή παρουσίαση του νέου iphone 8 κλείνει τα δέκα χρόνια κυκλοφορίας του iphone που άλλαξε τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα κινητά μας.

Το κανάλι του EverythingApplePro με αφορμή αυτό το γεγονός σκέφτηκε και δημιούργησε ένα video που ίσως δεν απέχει από την πραγματικότητα με το iphone 8 να έχει τους δεσμούς από το αρχικό iphone ιδιαίτερα στην πίσω όψη αλλά όπως είναι φυσικό να είναι εξελιγμένο στην σημερινή πραγματικότητα.
Το video που απεικονίζει το νέο iphone είναι πραγματικά εντυπωσιακό και περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που γνωρίζουμε όπως για την οθόνη OLED σε ολόκληρη την επιφάνεια της συσκευής να έχει υποδοχή φόρτισης USB τύπου C το Touch ID ενσωματωμένο στην οθόνη επεξεργαστή A11 και άλλα χαρακτηριστικά.
Δείτε το video που ακολουθεί και γιατί όχι να μην έχει αυτήν την εμφάνιση του iphone 8?Σχόλια