Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Αυτό είναι το iphone 8 που δεν θα αφήσει περιθώριο στα Android

Το iPhone 8 που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο αναμένεται να είναι ένα νέο εντυπωσιακό προϊόν από την Apple που μια εικόνα την έχουμε ήδη από τις πληροφορίες που διαρρέουν.
Το Phone Arena μας παρουσιάζει με εικόνες το επόμενο iphone έτσι που το θέλουν οι φήμες και πραγματικά εντυπωσιάζει το αποτέλεσμα.

Το iphone 8 θα περιλαμβάνει οθόνη OLED 5,8 ιντσών με ανάλυση 2800 x 1242 pixels που το περιεχόμενο θα εμφανίζεται στις 5,2 ίντσες, ενώ ο υπόλοιπος χώρος χρησιμοποιείται για τα κουμπιά πλοήγησης και τους επιπλέον εικονικούς διακόπτες.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η λειτουργική περιοχή του iPhone 8 μπορεί να προσφέρει πραγματικά μεγάλη ευελιξία στη διαμόρφωση του συστήματος.
Επιπλέον οι δυνατότητες των εφαρμογών για τους προγραμματιστές θα πάρα πολλές συμπεριλαμβανομένου και τα εικονικά κουμπιά που θα πρέπει να υπάρχουν σε κάθε εφαρμογή αφού δεν θα υπάρχει πλέον το Home όπως το γνωρίσαμε.
Σχόλια