Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Το iphone 8 θα σπάσει το φράγμα των 1200 ευρώ

Φέτος η Apple θα κυκλοφορήσει μια εντελώς νέα σχεδίαση του iphone μετά από 10 χρόνια κυκλοφορίας του.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Ιαπωνική Nikkei από καλά πληροφορημένες πηγές που δεν αναφέρονται, η εταιρία θα κυκλοφορήσει μια μεγάλη έκδοση με OLED οθόνη όπως έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο μέγεθος των 5,8 ιντσών όπου και θα είναι το ακριβότερο και πολύ πάνω από τα 1000 ευρώ.
Ήδη στο iphone 7 plus με τα 256GB η τιμή στην Ελλάδα είναι στα 1189€ ευρώ και αναμένεται το iphone 8 να ξεπερνά τα 1200 ευρώ.
Ταυτόχρονα θα υπάρχουν δυο φθηνότερες επιλογές με την μικρή έκδοση και το iphone Plus που όμως και αυτά θα αγγίζουν κοντά στα χίλια ευρώ.
Η Apple τα τελευταία τρία χρόνια έχει αυξήσει την τιμή του iphone κατά περίπου 10% σε σχεδόν $ 700 δολάρια.
Σχόλια