Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ξεκίνησε η διάθεση του κόκκινου iPhone 7 και στην Ελλάδα

Την περασμένη Τρίτη η Apple ανακοίνωσε μια ειδική έκδοση του iphone 7 σε χρώμα κόκκινο την (PRODUCT)RED.

Μέρος από τα έσοδα των πωλήσεων αυτού του μοντέλου θα δοθούν στην οργάνωση για την καταπολέμηση του AIDS.
Ταυτόχρονα την ίδια ημέρα δηλαδή σήμερα, με την κυκλοφορία του στην Αμερική είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα σε δυο επιλογές.
Θα το βρείτε στην επίσημη αντιπροσωπεία του iSquare στα 128GB και στα 256GB σε τιμές των 939 και 1049 αντίστοιχα.
Σαν συσκευή δεν διαφέρει από τα προηγούμενα μοντέλα του iphone 7 και η μοναδική διαφορα είναι το νέο χρώμα που έχει, καθώς και ο σκοπός της κυκλοφορίας του.
Περισσότερες πληροφορίες για το κόκκινο iphone καθώς και για την αγορά του μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του iSquare εδώ.Σχόλια