Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πληροφορίες για ένα νέο iPhone 5SE τις επόμενες ημερες?

Σύμφωνα με ένα εσωτερικό έγγραφο της εταιρίας η Apple ζήτησε από τους διανομείς να επιστρέψουν στην εταιρία όσα iphone 5SE δεν έχουν πουληθεί μέχρι σήμερα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Apple σκοπεύει τις επόμενες ημερες να κυκλοφορήσει ένα νέο iphone SE με χωρητικότητα στα 128GB αντί των 32 και 68GB που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο.
Το iphone SE ήταν ένα μοντέλο το οποίο δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία και σκοπός της Apple είναι να αλλάξει αυτή την κατάσταση.
Σε αυτό το συμπέρασμα συμφωνεί και ο αναλυτής του KGI Securities ο Ming-Chi Kuo που ανάφερε για δυο νέες εκδόσεις στα 32 και 128GB.
Τις επόμενες ημερες θα γνωρίζουμε τις προθέσεις της εταιρίας και αν αληθεύουν οι φήμες.Σχόλια