Το ios 11 θα "σκοτώσει" περίπου 200.000 εφαρμογές

0
Με την κυκλοφορία του νέου λειτουργικού φέτος από την Apple περίπου στα μέσα του Σεπτεμβρίου ενώ οι δοκιμές θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο αυτόματα θα αχρηστευτούν σύμφωνα με τους αναλυτές 187.000 εφαρμογές και περίπου το 8% που είναι διαθέσιμες.

Εδώ και πολύ καιρό η εταιρία ζήτησε από τους προγραμματιστές να γυρίσουν τις εφαρμογές τους από το σύστημα 32-bit στο νέο των 64bit και μέχρι και σήμερα μπορεί να τις κατεβάσει καποιος αλλά είναι πιθανόν να μην εμφανίζονται σωστά στην συσκευή αλλά και να την επιβραδύνουν καθώς δεν υποστηρίζονται σωστά από το υλικό των συσκευών.
Με την κυκλοφορία όμως του ios 11 δεν θα λειτουργούν οι εφαρμογές με αρχιτεκτονική στα 32bit και έτσι η Apple δεν θα τις επιτρέπει να είναι διαθέσιμες ακόμη και αν έχετε στην κατοχή σας μια παλιά συσκευή.
Το ios 11 αναμένεται να φέρει πολλές νέες αλλαγές εξωτερικά και εσωτερικά του λειτουργικού μετά από 10 χρόνια παρουσίας.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !