Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

HyperMovieMaker Pro: Δωρεάν για σήμερα η έκδοση Pro

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση για την επεξεργασία των video που έχετε θα βρείτε στις σημερινές προσφορές χωρίς διαφημίσεις και περιορισμούς.

Πρόκειται για την εφαρμογή HyperMovieMaker Pro που περιλαμβάνει δεκάδες εργαλεία για να επεξεργαστείτε τα video σας όπως φίλτρα, αργό η γρήγορο παίξιμο, σύνορα στο video, γραμματοσειρές μουσική αυτοκόλλητα, θολότητα αποκοπή και πολλά άλλα μέσα από ένα απλό περιβάλλον που επικεντρώνεται στην ουσία.
Το αποτέλεσμα μπορείτε να το ανεβάσετε απευθείας από την εφαρμογή στο ΥouTube, Instagram, το Facebook, και άλλα.
Για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα την βρείτε δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id1206273099?mt=8Σχόλια