Η κάμερα του Huawei P10 ξεπέρασε την κάμερα του iPhone 7

0
Η σελίδα του DxOMark συχνά υποβάλει σε δοκιμασία τις κάμερες από τα νέα μοντέλα των κορυφαίων smartphone της αγοράς και δημοσιεύει τα αποτελέσματα.

Τελευταία της δοκιμή είναι το μοντέλο Huawei P10 που ανακοινώθηκε πρόσφατα και οι μετρήσεις έδειξαν πως η κάμερες που διαθέτει ξεπερνούν ακόμη και το iphone 7 αφού συγκέντρωσαν συνολικά 87 έναντι 86 του iphone στην ειδική βαθμολογία.
Πρόκειται για μια σχεδόν επαγγελματική κάμερα σε όλες τις δοκιμές αφού είναι μια συνεργασία της εταιρίας με την κορυφαία στο χώρο την εταιρία Leica.
Το μοναδικό αρνητικό σημείο είναι όταν υπάρχει χαμηλός φωτισμός ακόμη και με φωτογράφηση στο δρόμο για παράδειγμα όπου τα σκοτεινά σημεία χάνουν λίγο από το χρώμα τους.
Το μοντέλο Huawei P10 ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα τις προ παραγγελίες σε Ολλανδία και Γερμανία και σύντομα θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες χώρες περίπου στα 550 ευρώ.
Δείτε τις δοκιμές που έγιναν στην σελίδα DxOMark όπου διακρίνονται εκπληκτικές λεπτομέρειες στην φωτογράφιση με το νέο κινητό στο σύνδεσμο εδώ.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !