Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η κάμερα του Huawei P10 ξεπέρασε την κάμερα του iPhone 7

Η σελίδα του DxOMark συχνά υποβάλει σε δοκιμασία τις κάμερες από τα νέα μοντέλα των κορυφαίων smartphone της αγοράς και δημοσιεύει τα αποτελέσματα.

Τελευταία της δοκιμή είναι το μοντέλο Huawei P10 που ανακοινώθηκε πρόσφατα και οι μετρήσεις έδειξαν πως η κάμερες που διαθέτει ξεπερνούν ακόμη και το iphone 7 αφού συγκέντρωσαν συνολικά 87 έναντι 86 του iphone στην ειδική βαθμολογία.
Πρόκειται για μια σχεδόν επαγγελματική κάμερα σε όλες τις δοκιμές αφού είναι μια συνεργασία της εταιρίας με την κορυφαία στο χώρο την εταιρία Leica.
Το μοναδικό αρνητικό σημείο είναι όταν υπάρχει χαμηλός φωτισμός ακόμη και με φωτογράφηση στο δρόμο για παράδειγμα όπου τα σκοτεινά σημεία χάνουν λίγο από το χρώμα τους.
Το μοντέλο Huawei P10 ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα τις προ παραγγελίες σε Ολλανδία και Γερμανία και σύντομα θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες χώρες περίπου στα 550 ευρώ.
Δείτε τις δοκιμές που έγιναν στην σελίδα DxOMark όπου διακρίνονται εκπληκτικές λεπτομέρειες στην φωτογράφιση με το νέο κινητό στο σύνδεσμο εδώ.


Σχόλια