Πως θα απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση του FBI της CIA και της NSA στο iphone σας

1
Μετά την αποκάλυψη των εγγράφων του WikiLeaks όπως έχουμε πει το θέμα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις και πολλοί το βλέπουν και από την αστεία του πλευρά αφού είναι γνωστό και στον πιο δύσπιστο πως ότι και να κάνουμε κάποιοι μας παρακολουθούν θέλουμε δεν θέλουμε.

Έτσι ένα νέο tweak δημιουργήθηκε σήμερα και πρόκειται για το Build That Wall που μπορεί να μην έχει κάποια χρησιμότητα αλλά σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους φίλους σας όταν το δείξετε.
Μετά την εγκατάσταση του tweak Build That Wall στις ρυθμίσεις της συσκευής σας και στην ενότητα του απορρήτου, θα βρείτε 3 νέους διακόπτες όπου ο κάθε ένας αντίστοιχη για το FBI την CIA και το NSA που μπορείτε να τους απενεργοποιήσετε η να τους έχετε ανοιχτούς.
Φυσικά μην επαναπαυτείτε πως θα πάψουν να σας παρακολουθούν αφού έχει αποδειχθεί ότι και να κάνει η Apple ο μεγάλος αδερφός είναι πάντα εκεί και έχει το τρόπο να σας βλέπει.
 Το tweak Build That Wall είναι διαθέσιμο δωρεάν στο ρεπό του BigBoss με υποστήριξη μόνο για το ios 10.




Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !